Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Verantwoorde amuse maken
Voorbereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
12
Dit heb je nodig
3
plakjes
roggebrood
1
avocado
1/2
citroen
1/2
Zout
1
mespuntje
peper
1
tl
komijn
20
gr
Geraspte biet
30
gr
Geitenkaas
10
gr
Walnoten
Zo maak je het
Snijd de plakjes roggebrood in vier vierkantjes
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schillen en prak in een schaaltje met een vork het vruchtvlees fijn
Voeg het sap van een halve citroen toe
Voeg het zout, de peper en de komijn toe en schep door elkaar
Verdeel de avocado over de plakjes roggebrood
Beleg met wat geraspte biet
Draai kleine bolletjes van de geitenkaas en leg boven op de biet
Maak af met wat gehakte walnoten