Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ontbijt van gebakken havermout met ananas en gember
Leuk recept voor de afwisseling en als je 's ochtends meer tijd hebt
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
35
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
140
gr
havermout
300
gr
sojamelk
1
ei
1/2
ananas
vers
40
gr
walnoten
10
gr
gember
vers
1
el
chiazaad
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Doe de havermout in een kom en voeg de sojamelk en het ei toe
Schil de ananas, snijd hem doormidden, verwijder de harde kern en leg een helft in de koelkast
Snijd de andere helft in kleine stukjes en voeg toe aan de havermout
Hak de walnoten fijn en voeg ook toe
Schil en rasp de gember, voeg toe aan de havermout
Schep alles door elkaar en verdeel over twee ovenvaste schaaltjes
Plaats in de oven voor 30 minuten
Serveer met wat chiazaad