Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spinazie a la crème met kabeljauwhaas
Zo maak je spinazie a la crème
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
4
eieren
400
gr
verse spinazie
1
ui
2
klontjes
roomboter
100
gr
crème fraîche
12
gekleurde tomaatjes
olijfolie
2
moten
kabeljauwhaas
grove peper
naar smaak
zout
naar smaak
Zo maak je het
Kook de eieren
Haal de kabeljauwhaasjes uit de koelkast
Laat de gewassen spinazie slinken in een pan, zonder olie of boter
Snijd de geslonken spinazie in kleinere stukjes en laat uitlekken in een vergiet
Snipper een uitje en fruit het uitje met een klontje roomboter
Druk de spinazie een beetje uit en voeg toe in de pan
Schep de crème fraîche door de spinazie, voeg de tomaatjes toe en bak een paar minuutjes mee
Doe olijfolie in een andere pan en bak daarin de kabeljauwhaasjes ongeveer 2 minuten per kant, bestrooi met een beetje peper en zout
Voeg een klontje roomboter toe en laat de kabeljauw in nog een paar minuten garen