Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Omelet egg rolls
zelf gemaakte egg rolls, lekker als gezonde lunch to go!
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
4
ei
1
klontje
roomboter
peper
naar smaak
zout
naar smaak
3
takjes
koriander
vers
40
gr
cashewnoten
ongezouten
60
gr
peen
julienne gesneden
80
gr
witte kool
julienne gesneden
30
gr
kiemgroenten
mild
Voor de dressing
3
el
yoghurt
1/2
el
honing
1
tl
chilipeper
Zo maak je het
Kluts 2 eieren met een beetje peper en zout
Smelt een klontje in een koekenpan en bak een dunne omelet
Herhaal met de andere 2 eieren
Haal ondertussen de blaadjes koriander van de takjes en snijd ze grof
Hak de cashewnoten grof
Verdeel de dressing over de omeletten
Vul de omeletten met de julienne gesneden peen en witte kool, de kiemgroenten, gehakte cashewnoten en de koriander
Rol de omeletten op en snijd ze doormidden, of verpak ze in folie en neem ze mee in een lunchtrommel