Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Meloensalade met mozzarella en basilicum
Meloensalade van watermeloen en galiameloen
Voorbereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1/2
Watermeloen
zo'n kleine pitloze
40
gr
Snijbiet
of een andere sla waar je trek in hebt
1/2
Galiameloen
100
gr
Mozzarella
6
blaadjes
Basilicum
vers
2
el
Olijfolie
extra vergine
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Snijd het vruchtvlees van de meloenen in stukjes of schep er met een parisienneboor mooie bolletjes van
Verdeel de snijbiet over twee borden en verdeel er de meloen over
Scheur stukjes van de mozzarella en voeg toe
Voeg de basilicum toe en schenk er wat olijfolie over
Breng op smaak met zout en peper