150grVers rood fruitbijvoorbeeld aardbeien, frambozen en bramen
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Meng amandelmeel, bakpoeder en zeezout in een kom
Pel de rijpe bananen en prak het vruchtvlees tot moes in een andere kom
Kluts de eieren goed, voeg ze toe aan de bananenmoes en kluts dit stevig door elkaar
Smelt de roomboter en meng deze door de moes
Voeg de moes toe aan de kom met amandelmeel en meng het beslag
Leg een vel bakpapier in een cakeblik en giet daar de helft van het beslag in
Voeg het diepgevroren rode fruit toe, verdeel over de cake en schep het resterende beslag er bovenop, verdeel goed en druk lichtjes aan
Bak de cake in 40-45 minuten af in de oven
Til de cake met het bakpapier uit het cakeblik en laat afkoelen
Smelt de pure chocolade au bain marie (kook water, giet dit in een schaal of pan, leg hier een schaaltje in en leg vervolgens brokjes chocolade in dit schaaltje, een beetje roeren en de chocolade smelt prachtig)
Was het verse zomerse fruit en laat uitlekken, snijd de aardbeien doormidden
Giet de gesmolten chocolade over de afgekoelde cake en top af met rood fruit