Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische linzen spaghetti
Heerlijke vegetarische pasta met linzen, basilicum, tomaat, en nog veel meer lekkere ingrediënten
Voorbereiding:
2
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
12
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
150
gr
Volkorenspaghetti
1
Ui
150
gr
Wortel
2
stengels
Bleekselderij
3
tenen
Knoflook
10
blaadjes
Basilicum
vers
200
gr
Tomaten in blokjes
200
gr
Linzen
voorgekookt
30
gr
Parmezaanse kaas
2
el
Olie
Zo maak je het
Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking
Snipper de ui en doe in een ruime pan met wat olie, bak op laag vuur
Was ondertussen de wortel, snijd deze in kleine stukjes en bak mee met de ui
Snijd de stengels bleekselderij in plakjes en voeg ook toe
Bak voor 5 minuten op laag vuur
Snijd ondertussen de knoflook en de basilicum fijn
Voeg na 5 minuten de tomaten in blokjes toe samen met de knoflook en basilicum
Verwarm totdat het gaat koken, draai het vuur laag en voeg de linzen toe
Schep door elkaar en rasp er bij het serveren flink wat Parmezaanse kaas overheen
Serveer met de volkorenspaghetti