Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische pasta uit de oven
Vegetarische pasta ui de oven met veel groente
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
400
gr
Broccoli
200
gr
Aubergine
250
gr
Pomodoritomaten
uit blik of pot
40
gr
jonge kaas
geraspt
5
takjes
Peterselie
vers
200
gr
Volkorenpasta
Peper en zout
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Kook de pasta 2 minuten minder lang dan aangegeven op de verpakking
Snijd ondertussen de aubergine in blokjes en bak deze in een beetje olie zachtjes op laag vuur voor 5 minuten
Snijd of scheur de broccoli in roosjes en snijd de steel in stukjes, voeg toe aan de aubergine bak nog 5 minuten
Voeg de tomaatblokjes toe, laat de pasta uitlekken en voeg ook toe
Schep door elkaar en breng op smaak met zout en peper
Doe alles in een ovenschaal
Strooi de geraspte kaas erover en plaatst in de oven voor 15 minuten
Hak de peterselie grof en verdeel over het gerecht zodra het uit de oven komt