Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde courgette met bonen en ansjovis
Toprecept voor een doordeweekse dag. Weinig tijd aan kwijt en heel erg lekker!
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
35
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
Courgette
65
gr
Kikkererwten
65
gr
Rode bonen
30
gr
Ansjovis filet
1
Rode peper
40
gr
jonge kaas
geraspt
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Was de courgette en snijd hem in de lengte doormidden
Schep met een lepel het vruchtvlees uit de courgette en leg op een snijplank
Spoel de bonen en erwten af en leg op de snijplank
Leg de ansjovisfilets er ook bij
Hak alles grof met een keukenmes en doe in een kom
Verwijder de pitjes van de rode peper, snijd fijn en voeg toe aan de kom
Voeg de geraspte kaas toe en schep alles door elkaar
Verdeel het mengsel over de courgettes en druk goed aan
Plaats ze in het midden van de oven voor 30 minuten