Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kwarkbolletjes
Zelf kwarkbolletjes maken voor een zondags ontbijt!
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
6
Dit heb je nodig
60
gr
rozijnen
1
banaan
250
gr
kwark
volle
2
eieren
200
gram
volkorenmeel
2
tl
bakpoeder
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden
Wel de rozijnen 10 minuten in lauwwarm water
Pel de banaan en prak het vruchtvlees tot moes
Voeg de kwark en de eieren toe en kluts door elkaar
Voeg het meel en de bakpoeder toe en meng tot een beslag
Giet de rozijnen af en schep ze door het beslag
Schep het beslag met twee eetlepels in een flexibele muffinvorm
Bak de kwarkbolletjes in 20 minuten gaar in de oven
Laat ze kort afkoelen op een rooster: nog een beetje warm zijn ze het lekkerst!