Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Paprika's gevuld met ei pesto en mozzarella
Leuk, lekker, afwisselend en natuurlijk erg gezond zijn deze gevulde paprika's
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
35
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
Paprika's
kleur naar keuze
4
Eieren
4
tl
Pesto
40
gr
Mozzarella geraspt
Vers gemalen peper
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Was de paprika's en snijd ze doormidden
Lepel de zaadlijsten en de pitjes eruit
Plaats de paprika's in de oven voor 20 minuten
Zodra ze klaar zijn giet je het vocht uit de paprika's
Vul de paprika's eerst met een beetje mozzarella
tik er vervolgens voorzichtig een eitje in
Schep in elke helft een theelepel pesto en strooi er nog wat mozzarella overheen
Plaats in de oven voor 15 minuten voor een hard ei. Of 10 minuten voor een middelzacht ei.
Extra
Als je halve paprika niet recht ligt, ondersteun hem dan met een beetje zilverfolie. Maak er een luchtige prop van en duw de paprika erin.