Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade met blauwe druiven
Blauwe druiven zijn heerlijk voor in een salade
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
50
gr
Rucola
1
el
Olijfolie
extra vergine
Peper
naar smaak
Zeezout
naar smaak
1
stengel
Bleekselderij
100
gr
Blauwe druiven
pitloos
1
Avocado
20
gr
Pijnboompitten
Zo maak je het
Doe de rucola, de olijfolie en wat peper en zeezout in een schaal en schep goed om
Snijd de bleekselderij in kleine plakjes en de druiven doormidden
Snijd de avocado doormidden tot de pit, draai de helften van elkaar, lepel het vruchtvlees uit de schillen en snijd in blokjes
Bak de pijnboompitjes in een droge pan onder continu omschudden lichtbruin
Verdeel de gemarineerde rucola over twee borden en leg daar de rest van de ingrediënten bovenop
Extra
Je kunt in plaats van rucola ook een andere slasoort gebruiken