Schil de mango, snijd de helft van het vruchtvlees in blokjes en prak (of gebruik een staafmixer) de andere helft in een kom tot moes
Doe de amandelmelk en het vanillestokje in een steelpan, plaats op laag vuur en blijf roeren, zodra het bijna kookt zet je het vuur uit, haal het vanillestokje uit de pam
Doe de amandelmelk in een kom, snijd het vanillestokje doormidden en schraap de binnenkant eruit, doe dit bij de melk (de buitenkant gebruik je niet meer)
Was de citroen goed en rasp de schil, doe een 1/2 theelepel citroenschil in de kom
Snijd de citroen doormidden en voeg een eetlepel citroensoep toe
Voeg de havermout en een snufje zout toe en roer alles door elkaar
Verdeel het beslag over vier muffinvormpjes (een flexibele vorm werkt goed), de vormpjes zijn halfvol
Plaats de cakes 30 minuten in de oven
Bak ondertussen het amandelschaafsel lichtbruin in een droge pan onder continu omhalen
Schep de cakes uit de vorm, ze zijn smeuïg dus je moet ze er echt uitlepelen, leg ze op de dessertborden
Verdeel de mangostukjes over de borden en doe bij elke cake een lepel hangop, of Griekse yoghurt