Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aubergine van de BBQ
Bereiding:
25
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
Aubergine
1
teen
Knoflook
1
takje
Rozemarijn
15
gr
Parmezaanse kaas
2
el
Olijfolie
Peper
Zeezout
Zo maak je het
Pers de knoflook uit en snijd de blaadjes van de rozemarijn heel fijn
Meng dit in een schaaltje met de olijfolie en een beetje peper en zeezout
Rasp de Parmezaanse kaas en doe dit in een schaaltje
Was de aubergine en snijd hem in de lengte doormidden
Leg de auberginehelften met de gesneden kant naar beneden op de bbq voor ongeveer vijf minuten, totdat je bruine streepjes ziet
Draai de auberginehelften om, bestrijk ze voorzichtig met het olijfoliemengsel en strooi vervolgens de Parmezaanse kaas er overheen
Gril de auberginehelften in ongeveer 15 minuten gaar, ze moeten lekker zacht zijn