Was de aardappelen, droog ze af en rol ze in aluminiumfolie, de aardappelen moeten goed bedekt zijn
Leg de aardappelen op de bbq, draai ze af en toe om en controleer na ongeveer 40 minuten met een saté prikker of ze gaar zijn
Maak ondertussen de vulling: laat de mais uitlekken, snijd de blaadjes peterselie munt fijn, doe dit in een schaal
Doe de citroensap, de olijfolie, de peper, het zeezout en het korianderzaad in een schaaltje
Snijd de avocado als laatst doormidden tot aan de pit, draai de helften van elkaar af, lepel het vruchtvlees uit de schillen en snijd dit in blokjes, leg de blokjes in de dressing, de citroensap gaat verkleuring van de avocado tegen
Zodra de aardappel gaar zijn, snijd je ze voorzichtig in de lengte in
Doe de avocado en de dressing in de schaal en meng de vulling
Duw de aardappel een beetje open en schep de vulling erin, serveer direct