Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde eieren met tonijn
Voorbereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
12
Dit heb je nodig
6
Eieren
160
gr
Tonijn in blik
1/2
Rode ui
3
takjes
peterselie
vers
2
el
Kwark
1
el
Mayonaise
1/2
el
Mosterd
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Kook de eieren hard en laat ze goed schrikken met koud water
Laat ondertussen de tonijn uitlekken in een vergiet en snijd de halve ui en de peterselie fijn
Pel de eieren, snijd ze doormidden en haal de eigelen er voorzichtig uit
Prak de eigelen in een kom, voeg de rest van de ingrediënten toe en meng dit goed, voeg naar smaak peper en zout toe
Verdeel het mengsel over de eihelften, met een spuitzak of met twee lepels