Bloemkool couscous met granaatappel, walnoten en feta
Voorbereiding: 10 minmin
Bereiding: 10 minmin
Totaal: 20 minmin
Porties: 2
Dit heb je nodig
400grBloemkool
1Granaatappel
120grWalnoten
60grFeta kaas
1tlKaneelpoeder
1mespuntjeNootmuskaat
1/2tlkruidnagelgemalen
Zo maak je het
Snijd de bloemkool in roosjes en vermaal deze in porties in de keukenmachine tot er een kruim ontstaat
Pak een grote kom voor de granaatappel. Snijd de granaatappel in tweeën, houd hem in de kom en sla met de bolle kant van een pollepel op de schil van de granaatappel totdat alle pitjes eruit gevallen zijn
Bak de bloemkool 5 minuten in een wok of grote hapjespan en voeg halverwege de kruiden toe (je hoeft geen boter of olie te gebruiken)
Draai na 5 minuten het vuur uit en voeg de granaatappelpitjes, de feta en de walnoten toe