Prak de banaan met een vork of vermaal met een staafmixer
Schep de havermout, lijnzaad en koekkruiden er doorheen en mix goed tot een plakkerig deeg
Voor de sterren: bedek een bakplaat met bakpapier, leg het beslag in de linkerbovenhoek van je bakplaat en strijk het beslag met de achterkant van een lepel uit tot maximaal een halve centimeter dik
Druk met een stervorm een ster in het beslag en duw met een bot mes het beslag eromheen voorzichtig weg, zodat je ster vrij ligt, en herhaal dit tot je eerste laag deeg op is
Herhaal dit nu nog drie keer in de andere drie hoeken van je bakplaat
Je hebt nu nog een klein beetje beslag over, maak er rondjes van: schep het deeg op de bakplaat, druk plat met de achterkant van je lepel en maak er een rondje van
Smelt de pure chocolade in een steelpan op het vuur - dit gaat heel snel
Haal de achterkant van een theelepel door de gesmolten chocolade en treek streepjes chocolade over de sterren
Strooi nu de geraspte kokos over de kerstkoekjes
Plaats de kerstkoekjes ongeveer 20 minuten in de oven