Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroosterde pittige cashewnoten met rozemarijn
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
300
gr
Cashewnoten
ongezouten
5
gr
rozemarijn blaadjes
vers
1
tl
Zeezout
1
tl
Chilipeper poeder
1
tl
Gedroogde vermalen Spaanse pepe
30
gr
Kokosolie
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden
Leg de cashewnoten op een bakplaat met bakpapier en rooster de cashewnoten 10 minuten in de oven totdat ze goudbruin kleuren en lekker gaan ruiken
Snijd de rozemarijnblaadjes fijn en verwarm ze samen met de kokosolie in een steelpan op het vuur voor ongeveer 2 minuten
Draai het vuur uit en roer de kruiden door de olie
Leg de warme cashewnoten in een schaal en schep de gekruide olie er doorheen
Laat de noten even afkoelen, lauwwarm zijn ze heerlijk!
Bewaar de noten na het afkoelen in een droog bakje met goed afsluitbare deksel, zodat de cashewnoten niet taai worden