Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm met notenkorstje
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
300
gr
Zalmmoot
150 gram per portie
30
gr
Amandelen
1
teen
Knoflook
1
tl
Dille
gedroogd
2
el
Olijfolie
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Haal de zalm een uur voordat je hem gaat bereiden uit de koelkast
Verwarm de oven voor op 200 graden
Stop de amandelen, de dille, de gepelde teen knoflook, de olijfolie, het zout en de peper in de keukenmachine
Mix kort totdat er een mooie crumble ontstaat (heb je geen keukenmachine, hak alles dan zo klein mogelijk met een mes)
Bekleed de bakplaat van de oven met bakpapier en leg de zalm hierop
Verdeel het notenmengsel over de zalmmoten en plaats ze in de oven voor 20 minuten
Bereid ondertussen een lekkere groente naar keuze om je maaltijd compleet te maken