Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rosbiefsalade met eireepjes
Sappige rosbief, knapperige sla, gekruide eireepjes, romige avocado en zachte mozzarella: deze rosbiefsalade is verrukkelijk!
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
3
Dit heb je nodig
3
Eieren
Zout
Chilipeper
1
klontje
Roomboter
1/2
krop
IJsbergsla
120
gr
Rosbief
voorgesneden plakjes
125
gr
Mozzarella
1
Avocado
Voor de dressing
3
el
Olijfolie
1/4
tl
Zout
1/2
tl
Chilipeper
Zo maak je het
Kluts de eieren met wat zout en chilipeper
Bak het ei met een klontje roomboter in een koekenpan goudbruin
Was ondertussen de ijsbergsla en snijd het in reepjes, leg in een schaal
Snijd de mozzarella in stukjes
Snijd de avocado doormidden tot aan de pit, draai de helften van elkaar af en lepel het vruchtvlees uit de schil, snijd het vruchtvlees in plakken
Voeg de mozzarella en avocado toe aan de sla
Snijd de rosbief in reepjes en leg dit ook in de schaal
Rol het ei op en snijd het in reepjes, voeg toe aan de salade
Meng de ingrediënten voor de dressing, druppel dit over de salade en schep de salade een paar keer om