Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tomatensalsa recept
Lekker bij
gegrilde aubergine
uit de oven of bij een stukje vlees
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
2
Tomaten
1
Rode paprika
1
Ui
2
tenen
knoflook
1/2
Citroen
1
handje
peterselie
vers
Zout en peper
naar smaak
2
el
Olijfolie
extra vergine
Zo maak je het
Snijd de tomaten in kleine stukjes en laat ze uitlekken in een zeef
Verwijder de zaadlijsten van de paprika, snijd de paprika in kleine stukjes en doe deze in een schaal
Snipper de ui, de knoflook en de peterselie en voeg ze toe
Knijp het sap van de halve citroen uit boven de schaal
Voeg de olijfolie en de uitgelekte stukjes tomaat toe
Schep alles goed door elkaar
Breng op smaak met zout en peper