Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Yoghurtijs met kersen
Meloen, limoen en kersen, samen met romige yoghurt als ijsje
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
6
Dit heb je nodig
100
ml
Griekse yoghurt
250
gr
Cantaloupe meloen
1
Limoen
100
ml
Kersen
Zo maak je het
Schil de Cantaloupe, snijd in grove stukken en leg deze in een blender
Knijp de limoen uit boven de blender
Voeg de yoghurt toe
Blend alles tot een glad geheel
Verwijder de steeltjes en de pit van de kersen en snij de kersen in vieren
Leg de helft van de kersen in de ijsvormpjes, giet het yoghurtmengsel erbij tot 3/4 en verdeel de rest van de kersen in de ijsvormpjes
Vul de ijsvormpjes nu tot de rand met het yoghurtmengsel
Steek de stokjes erin en plaats de ijsjes voorzichtig in de vriezer voor minimaal 4 uur