Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Peer met brie en prosciutto
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
Peren
100
gr
Brie
100
gr
Prosciutto
2
handjes
Rucola
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden
Schil de peer, laat het stokje zitten
Snij de de peer in de lengte in plakken van ongeveer 0,5 - 1 cm dik
Leg 2 plakken prosciutto in een ovenschaal, laat in de lengte overlappen
Leg het eerste plakje peer op de ham, dan een plakje brie, dan weer peer, dan weer brie
Bouw de peer zo weer op en vouw als laatst de prosciutto over de peer
Pak een derde plakje om de kont van de peer ook in te pakken
Herhaal die met de andere peer
Leg de peer 20 - 25 minuten in de oven, totdat de ham een beetje knapperig is geworden
Serveer op een bedje van rucola