Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pesto recept | zelf pesto maken
Zelf je pesto maken is makkelijker dan je denk!
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
20
gr
basilicum
vers
20
gr
Pijnboompitten
20
gr
Parmezaanse kaas
1
teen
Knoflook
3
el
Olijfolie
of meer, afhankelijk van de dikte
1/2
Zout
1/2
tl
Peper
Zo maak je het
Rasp de Parmezaanse kaas en schil de knoflook
Stop de basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en knoflook in een keukenmachine
Mix totdat het is vermalen tot een groene massa
Voeg 2 eetlepels olijfolie toe en mix
Voeg eventueel wat meer olijfolie toe, afhankelijk van hoe dik of dun je de pesto wilt hebben (wij vinden 4 eetlepels precies goed)