Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Komkommersalade met feta en zwarte olijven
Voorbereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
1
Komkommer
100
gr
Zwarte olijven
150
gr
Feta kaas
20
gr
Amandelschaafsel
1/2
citroen
voor het sap
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Was de komkommer en leg hem recht voor je neer op een snijplank
Snij er met de kaasschaaf mooie plakken van en drapeer op een bord
Giet er wat olijfolie overheen
Brokkel in een schaal de feta, hak de olijven grof en roer door de feta
Voeg er de citroensap en vers gemalen peper aan toe en roer door elkaar
Schep het mengsel op de komkommerkrullen
Doe de amandelschaafsel in een pannetje met anti-aanbaklaag
Draai het vuur hoog en rooster het schaafsel onder voortdurend bewegen goudbruin
Strooi wat schaafsel over de salade
Leg 1 hele olijf bovenop de salade