Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Forelsalade met appel
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
125
gr
Forelfilet
gerookt
2
Appel
1/2
Rode ui
1
Komkommer
Voor de dressing
2
el
Yoghurt
volle
1
el
Bieslook
vers
1
el
Peterselie
vers
1
limoen
voor het sap
1/2
tl
Peper
1/4
tl
Knoflookpoeder
Zo maak je het
Was de komkommer en snijd in plakjes
Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd in partjes
Snijd de rode ui in stukjes
Snijd de forel in stukjes
Verdeel de komkommer, appel, ui en forel over twee borden (of meng in een schaal)
Meng nu alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en serveer in een bakje bij de salade