Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Salade peer en vijgen
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
15
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
50
gr
Rucola
2
Peren
2
Vijgen
50
gr
Walnoten
ongezouten
60
gr
Geitenkaas
zachte
Voor de dressing
2
el
Olijfolie
extra vergine
1
el
Witte wijnazijn
1
el
Peterselie
gedroogd
Peper
Naar smaak
Zout
Naar smaak
Zo maak je het
Was de rucola en verdeel over twee borden of schaaltjes
Was de peren goed, snij in de lengte in partjes en verwijder het klokhuis
Was de vijgen, verwijder het steeltje en snij in partjes
Verdeel de peer en vijg over de salade
Breek de walnoten en verkruimel samen de geitenkaas over de salade
Meng alle ingrediënten voor de dressing en druppel over de salade