Meng amandelmeel, gebroken lijnzaad, peper en knoflookpoeder in een kom
Snij de tomaatjes klein en voeg samen met de olijfolie, pesto, Parmezaanse kaas en het ei aan het beslag toe
Mix alles en kneed goed (het plakt wel een beetje)
Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en leg daar het beslag op
Leg er nu een vel bakpapier bovenop en rol het beslag helemaal uit in een vierkant. Dit gaat het makkelijkst met een deegroller, maar het kan ook met je handen. Het vel bakpapier ertussen zorgt ervoor dat het deeg niet aan je handen blijft kleven
Rol het beslag zo dun mogelijk, ongeveer 3 mm dik, dan worden de crackers het knapperigst
Snij nu in de lengte drie strepen met een scherp mes en in de breedte drie strepen, zodat er vierkantjes ontstaan
Leg de crackers 15 - 20 minuten in de oven
Laat even afkoelen en breek de crackers los (dat gaat makkelijk door met een kaasschaaf of spatel op de gesneden streepjes te drukken)
Bewaar de crackers in bakpapier. Sluit ze niet helemaal af, want dan kunnen ze juist een beetje zacht worden. Het liefst eet je de crackers dezelfde dag op.