2elGriekse yoghurtTurkse yoghurt is hier ook erg lekker bij
3elOlijfolie
Voor de dressing
1elOlijfolie
1tlCitroensap
1tlBalsamicoazijn
1teenKnoflook
1tlKoriander
1tlPeper
1/2tlZout
Zo maak je het
Was de aubergine, snij in plakken van 1/2 cm dik en bestrijk met olijfolie
Bak de plakken in de grillpan in 5 minuten gaar, bij ons past de helft in de pan dus wij bakken de aubergine in twee keer = 10 minuten (tussendoor omdraaien)
Snij de komkommer en paprika ondertussen in blokjes en stop in een schaal
Meng de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje en roer door de komkommer en paprika
Snij de munt in kleine stukjes
Verdeel de aubergine plakken over twee borden en schep het komkommer-paprika mengsel er bovenop
Leg op elk bord een lepel yoghurt
Strooi de munt over de salade, strooi er ook nog wat verse peper overheen