Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Andijvie salade met kerrie en walnoten
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
10
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
300
gr
Andijvie
4
Eieren
250
gr
Spekjes
1
Ui
60
gr
Walnoten
ongezouten
Voor de dressing
2
el
Mayonaise
3
el
Yoghurt
2
tenen
Knoflook
1/2
el
Kerriepoeder
Zo maak je het
Leg de eieren in een steelpan met water, zet de pan op het vuur en laat 6 minuten koken
Bak de spekjes knapperig in een pannetje
Snij de andijvie intussen in reepjes en was goed
Snij de ui in halve ringen en de walnoten klein
Mix de ingrediënten voor de dressing in een schaaltje
Leg de andijvie in een schaal en giet 2/3 van de dressing er overheen
Giet de eieren af, pel ze en snij in plakjes
Leg de ui en de ei plakjes op de salade
Strooi de spekjes en walnoten er overheen
Druppel de rest van de dressing over de salade