Leg de stukken biefstuk in een schaal en giet de marinade er overheen, zet apart
Was de paksoi, snij het kontje eraf en snij in kleine stukken
Snij de champignons in plakjes
Zet een wokpan op het vuur, laat goed heet worden en wok de paksoi en champignons met de olijfolie op hoog vuur voor 5 minuten, steeds omscheppen
Zet tegelijkertijd een kleine koekenpan op het middelhoog vuur en bak de biefstuk met de marinade aan iedere kant 1 tot 2 minuten aan, afhankelijk van hoe rood je je biefstuk lekker vindt. Wij bakten beide kanten 1,5 minuut aan, met medium als resultaat. Het hangt ook af van de dikte van je biefstuk
Leg de biefstukken op een snijplank, steek er een vork in en snij met een scherp mes de biefstuk in plakjes
De paksoi en champignons zijn nu wel klaar, verdeel over twee borden
Doop de biefstuk reepjes in de sesamzaadjes en leg ze op de groente