Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ovenschotel van Chinese kool en kerrie
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
500
gr
Chinese kool
250
gr
Gehakt
rund
125
gr
Champignons
100
gr
jonge kaas
geraspt
1
Ui
2
tenen
Knoflook
140
gr
Tomatenpuree
3
tl
Kerrie
1
tl
Nootmuskaat
Peper
naar smaak
Zout
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de over voor op 200 graden
Snipper de ui
Bak het gehakt rul samen met de ui, kerrie, nootmuskaat en naar smaak een beetje peper en zout
Snijd ondertussen de Chinese kool in reepjes, de champignons in plakjes en de knoflook klein
Voeg de kool, champignons en knoflook toe aan het gehakt en verwarm 1 minuut mee
Roer de tomatenpuree er door
Vet een ovenschaal in en schep daar het mengsel in
Strooi de geraspte kaas over het mengsel
Zet de schotel 20 minuten in de oven
Zet voor een extra knapperig korstje aan het eind even de grill stand van je oven aan