Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kip met pesto en pijnboompitten
Bereiding:
25
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
250
gr
Kipfilet
1/2
Courgette
100
gr
Taugé
1
Sjalotje
1
teen
Knoflook
50
gr
Pijnboompitten
2
el
Pesto
2
el
Crème fraîche
1
el
Olijfolie
Peper
Naar smaak
Zo maak je het
Snij de kipfilet in blokjes
Snij de courgette in blokjes
Snij de ui fijn en de knoflook in dunne plakjes
Fruit de ui en knoflook in de olijfolie in een wokpan
Voeg de kipfilet en wat peper toe en bak in 5 minuten gaar
Bak in de tussentijd de pijnboompitten in een kleine pan lichtbruin
Voeg de courgette toe aan de kip en wok 3 minuten, voeg dan de taugé toe en wok nog een paar minuten
Zet het vuur uit, schep de pesto door het kipmengsel en roer goed
Verdeel de kip over twee borden, schep op ieder bord een lepel crème fraîche en strooi de pijnboompitjes er overheen