Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wokken met kip, gember en kokos
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
250
gr
Kipfilet
1
rode paprika
100
gr
Champignons
100
gr
Taugé
100
gr
Cashewnoten
ongezouten
15
gr
gember
vers
1
Spaanse peper
1
Ui
2
el
Geraspte kokos
Zo maak je het
Snijd de kipfilet in blokjes, de champignons in schijfjes, de paprika in reepjes en de ui in grove halve ringen
Schil de gember en snij klein
Snijd de Spaanse peper in kleine stukjes en verwijder de pitjes
Vermaal de gember en peper in een vijzel (of snij heel fijn als je die niet hebt)
Wok de kipfilet samen met de uienringen totdat de kipfilet lichtbruin is
Voeg de paprika, champingnons, cashewnoten en het gember-pepermengsel toe en wok even mee
Voeg de taugé toe en schep nog even om
Zet het vuur uit en roer de kokos er doorheen