Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Frittata met paprika en champignons
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
100
gr
Champignons
1
Gele paprika
6
Eieren
100
gr
Geitenkaas
zachte
1
handje
peterselie
vers
1
Spaanse peper
50
gr
oude kaas
geraspt
Peper
Zout
Zo maak je het
Verwarm de grillstand van de over voor op de hoogste stand
Snijd de champignons in plakjes, de paprika in reepjes, de peterselie klein en de Spaanse peper in dunne reepjes
Kluts de eieren in een schaaltje en voeg wat peper en zout toe
Bak de champignons, paprika en de helft van de Spaanse peper een paar minuten in een wok
Zet een ovenvaste pan op middelhoog vuur en doe daar het geklutste ei in (heb je geen ovenvaste pan zoals wij, gebruik dan een aardewerk schaal)
Roer even door het ei en zet het vuur na twee minuten uit, zodat het ei nog niet gaar is
Leg de gewokte groenten erop, de peterselie, verkruimel daar overheen de geitenkaas en geraspte kaas
Leg de overige Spaanse peper er bovenop
Zet voor 3 - 5 minuten in de oven zodat de kaas een korstje heeft en de frittata bubbelt