Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kip met mango en cashewnoten
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
250
gr
Kipfilet
1
Mango
150
gr
cashewnoten
ongezouten
1/2
Ijsbergsla
1
Bosui
50
gr
Kokosmelk
1
tl
Koriander
gedroogd
1
el
munt
vers
Peper
naar smaak
Zout
naar smaak
1
klontje
Roomboter
Zo maak je het
Snijd de kipfilet en de mango in blokjes
Snijd de bosui in ringen en de munt klein en meng in een schaaltje met de kokosmelk, koriander, wat peper en zout
Zet een wok op hoog vuur met een klontje boter en wok de kipfilet vijf minuten, totdat het bijna helemaal gaar is
Was en snijd intussen de sla in kleine stukjes
Roer het kokosmengsel door de kip en wok nog een paar minuten op middelhoog vuur
Roer de cashewnoten en mango door de kip en verwarm nog even mee
Voeg naar smaak nog wat peper toe
Verdeel de sla over de borden en schep daar de kip met mango en cashewnoten op