Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Broccoli taart van amandeldeeg
Voorbereiding:
15
min
min
Bereiding:
25
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
300
gr
Broccoli roosjes
100
gr
Amandelmeel
4
Eieren
1
el
Peterselie
vers
1
tl
Knoflookpoeder
150
gr
jonge kaas
geraspt
50
gr
Crème fraîche
Peper
naar smaak
Zout
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Zet een pan met ruim water op het vuur
Snijd ondertussen de broccoli in roosjes
Meng in een beslagkom de amandelmeel, eieren, peterselie, knoflookpoeder, crème fraîche en wat peper en zout
Giet het in een taartvorm (wij gebruiken zo'n rode van siliconen, te koop bij de Blokker)
Blancheer de broccoliroosjes kort (1 minuutje) en laat ze goed uitlekken
Leg de broccoliroosjes in het taartbeslag
Strooi de geraspte kaas er over
Plaats in de oven voor 25 minuten