Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gevulde paprika uit de oven met tonijn
Voorbereiding:
10
min
min
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
40
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
rode paprika's
50
gr
Zwarte olijven
25
gr
Zongedroogde tomaten
1
el
Kappertjes
1
blikje
Tonijn
op water
100
gr
jonge kaas
geraspt
1
el
Peterselie
vers
Zout
naar smaak
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden
Hak de olijven en de zongedroogde tomaatjes in stukjes en laat het blikje tonijn uitlekken
Voeg alle ingrediënten behalve de paprika, bij elkaar in een kom en mix het goed door elkaar
Snij de paprika in tweeen en verwijder de zaadlijsten
Vul de paprika met het mengsel en plaats ze in een ovenschaal
Verwarm ze voor 30 minuten