Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalm uit de oven met spek en geitenkaas
Bereiding:
30
min
min
Totaal:
30
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
250
gr
Zalmmoot
125 gram per persoon
100
gr
Geitenkaas
zachte
6
plakken
Ontbijtspek
2
handen
Rucola
3
Tomaten
2
el
Olijfolie
1
el
Kappertjes
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijd de zalmmoot in het midden in en vul het met de geitenkaas en kappertjes
Pak twee borden en leg op elk bord drie plakken ontbijtspek
Leg er de gevulde zalm op en vouw de spek er omheen
Plaats de gevulde zalmmoten in een ovenschaal en zet in de voorverwarmde oven voor 20 minuten
Beleg de borden met de rucola
Snijd de tomaat in plakjes en leg dit er bovenop
Giet er een scheutje olijfolie overheen en bestrooi vervolgens met wat gemalen peper
Haal de zalmmoten uit de oven en leg op het bedje van rucola en tomaat