Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Koolsalade met appel, noten en rozijnen
Bereiding:
20
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
150
gr
Witte kool
1/2
Wortel
1
Appel
60
gr
Gemengde noten
ongezouten
80
gr
Rozijnen
14
steeltjes
bieslook
vers
3
el
Yoghurt
2
el
Mayonaise
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Was de kool en wortel, snijd de kool in reepjes en rasp de wortel
Schil de appel en snijd in blokjes
Stop de noten in een theedoek en sla er met de achterkant van je mes op, zodat je kleinere stukjes krijgt
Snijd 10 steeltjes bieslook in kleine stukjes
Meng de kool, geraspte wortel, appel, noten, rozijnen en bieslook in een schaal
Meng in een klein schaaltje de yoghurt, mayonaise en wat peper voor de dressing
Schep de dressing door de salade en meng goed
Verdeel de salade over twee borden en garneer met de overige steeltjes bieslook