Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Carpaccio van rookvlees met ei en bieslook
Voorbereiding:
10
min
min
Totaal:
10
min
min
Porties:
1
Dit heb je nodig
5
plakken
Paardenrookvlees
2
Eieren
14
sprieten
bieslook
vers
1
tl
Mayonaise
2
tl
Yoghurt
Peper
naar smaak
Zo maak je het
Kook de eiren half zacht
Bedek een bord met de plakken rookvlees
Snijd 10 sprieten verse bieslook in kleine stukjes en meng dit in een schaaltje met de mayonaise, yoghurt en wat peper
Laat de eieren goed schrikken onder koud water en pel ze in het water
Snijd de eieren in vier partjes, zodat je acht halve maantjes hebt
Leg de eieren op het rookvlees
Verdeel de dressing over de eieren
Snijd de overgebleven sprietjes bieslook in drieën en verdeel over de eieren