Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefreepjes in champignonsaus
Bereiding:
25
min
min
Totaal:
25
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
250
gr
Biefstuk
ongeveer 125 gram per persoon
250
gr
Champignons
2
Uien
200
ml
Slagroom
Peper en zout
naar smaak
Zo maak je het
Snijd de champignons in plakjes en de uien in grove stukken
Verwarm olie of roomboter in een koekenpan en bak de champignons en ui in 10 minuten licht bruin
Snijd ondertussen de biefstuk in reepjes van 1 cm breed
Voeg na 10 minuten de slagroom, peper en zout toe en laat 5 minuten zachtes pruttelen
Voeg de gesneden biefreepjes toe en verwarm op hoog vuur ongeveer 2-4 minuten (2 minuten voor rood, 4 minuten voor doorbakken)
Serveer met wat versgemalen peper en koriander