Rul het gehakt in een pan en haal direct van het vuur als het gehakt gaar is
Snijd intussen de feta in blokjes en de knoflook fijn
Schil de gember en snij fijn
Meng het gehakt met de feta, knoflook en gember in een schaal
Roer er twee theelepels couscous kruiden doorheen
Voeg naar smaak nog wat peper toe
Was de paprika's, snijd de kapjes eraf en maak de binnenkant schoon
Zet de paprika's in een ovenschaal en vul met het gehaktmengsel
Leg de kapjes bovenop de paprika's
Zet de gevulde paprika's 20 minuten in de voorverwarmde oven
Serveer bijvoorbeeld met een frisse salade die je kunt maken als de paprika's in de oven staan De paprika's zijn nu nog net een beetje knapperig. Wil je zachtere paprika's, laat ze dan nog 10 minuten langer in de oven staan.
Extra
Heb je geen couscous kruiden in huis? Gebruik dan wat kaneel en nootmuskaat.