Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gebakken ei met zalm en geitenkaas
Bereiding:
5
min
min
Totaal:
5
min
min
Porties:
2
Dit heb je nodig
2
klontjes
Roomboter
6
Eieren
2
plakken
Gerookte zalm
25
gr
Geitenkaas
zachte
Peper
naar smaak
Zout
naar smaak
Zo maak je het
Kluts 3 eieren
Doe een klein stukje roomboter in een koekepan
Giet de eieren in de pan en bak het ei in enkele minuten totdat het gestold is
Leg het ei op een bord of snijplank
Herhaal bovenstaande stappen voor het tweede ei
Snijd de zalm in snippers en verdeel over de eieren
Verkruimel de geitenkaas daar overheen
Strooi naar smaak wat peper en zout over de eieren
Vouw de eieren dubbel
Stop de eieren in een lunchtrommel of eet direct op :-)