Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Overnight rye flakes met roggevlokken en frambozen
een voedzaam en snel ontbijtrecept op basis van roggevlokken en volle melk
Voorbereiding:
5
min
min
Porties:
2
personen
Dit heb je nodig
130
gr
roggevlokken
20
gr
cacao nibs
275
ml
volle melk
1
tl
vanille aroma
100
gr
frambozen
Zo maak je het
Een avond van te voren
Doe de roggevlokken, de cacao nibs, de volle melk en het vanille aroma in een schaaltje, schep door elkaar, dek af en zet in de koelkast
De volgende ochtend
Schep de overnight rye flakes om, verdeel over twee schaaltjes en leg de frambozen erbovenop
Extra
doe de overnight rye flakes de avond van te voren in een afgesloten bakje, zodat je het mee kunt nemen en onderweg of op locatie kunt eten