Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Snelle visstoof
Heerlijk, eenvoudig en bovendien erg gezond
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
15
min
min
Totaal:
20
min
min
Porties:
3
Dit heb je nodig
400
gr
Kabeljauw
1
paprika
rood
1
courgette
1
venkel
1
teen
knoflook
1
ui
2
el
gedroogde Italiaanse kruiden
400
gr
tomatenblokjes
uit blik
2
el
olie
zout en peper
naar smaak
Zo maak je het
Snipper de ui en fruit deze in een ruime pan (waar een deksel op kan) in een scheutje olie
Snijd ondertussen de paprika, venkel en courgette in blokjes
Voeg toe aan de ui en schep door elkaar voor 2 minuten
Snipper ondertussen de knoflook (of pers uit)
Voeg de knoflook toe samen met de tomatenblokjes uit blik en de kruiden en schep door elkaar
Leg de witvismoten op de groenten, bestrooi ze met peper en zout en plaats het deksel op de pan
Laat de visstoof 15 minuten zachtjes stoven