Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ontbijtburrito
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
5
min
min
Porties:
1
persoon
Dit heb je nodig
2
takjes
peterselie
vers
2
eieren
grote
1
snufje
zout
1/4
tl
al-andalus
kruidenmix
1
klontje
roomboter
1/2
avocado
4
cherrytomaatjes
1
el
zure room
1
handje
ijsbergsla
gesneden
Zo maak je het
snijd de blaadjes van de peterselie fijn, meng met de eieren, al-andalus en een snufje zout
smelt de boter in een pan en bak de omelet in 5 minuten gaar en lichtbruin, gebruik een flexibele spatel om hem te keren
snijd intussen het vruchtvlees van de avocado in blokjes en snijd de tomaatjes doormidden
smeer de omelet in met de zure room en beleg met ijsbergsla, avocado en tomaatjes, vouw dicht