Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Volkoren croutons voor bij de soep
lekker knapperig bijgerechtje
Voorbereiding:
5
min
min
Bereiding:
20
min
min
Porties:
4
Dit heb je nodig
4
plakken
volkorenbrood
oud brood of uit de vriezer
5
el
olijfolie
extra vergine
1
el
rozemarijn
gedroogd
½
tl
knoflookpoeder
gedroogd
1
tl
uienpoeder
gedroogd
1
tl
grof zeezout
uit de molen
Zo maak je het
Verwarm de heteluchtoven voor op 160 graden
Snijd het brood in de lengte in lange repen (ongeveer 4 per boterham)
Doe in een ruime kom en voeg de kruiden toe
Schenk de olijfolie er over en hussel alles direct door elkaar
Leg de stukken brood, los van elkaar, op een bakplaat met bakpapier en plaats in de heteluchtoven voor 20 min. Bak totdat ze goudbruin en krokant zijn