Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Volkoren plaatpizza met gegrilde groenten
Voorbereiding:
15
min
min
Bereiding:
25
min
min
Porties:
3
Dit heb je nodig
1
Aubergine
3
el
Passata
olijfolie (om in te bakken)
geraffineerd
150
gr
gegrilde artisjok harten
op olie
1
tomaat
100
gr
Parmazaanse kaas
Zo maak je het
Bereid de pizzabodem zoals in dit recept:
https://www.voedzaamensnel.nl/hoofdgerecht/volkoren-pizzadeeg-zelf-maken/
Verwarm de oven voor op 180 graden
Snijd de aubergine in dunne plakken en bak deze in ruim olie totdat ze net beginnen te kleuren. Laat uitlekken op keukenpapier
Bestrijk de pizzabodem met de passata en verdeel er de plakken aubergine over
Beleg met de artisjok harten
Snijd de tomaat in dunne plakjes en verdeel over de pizza
Rasp de Parmazaanse kaas over de pizza en plaats in de oven voor 25 minuten